14 dagen bedenktijd & gewoon achteraf betalen
Voor 12.00 besteld is morgen in huis. (ma t/m za) Ook in België & Duitsland

Matras topper


Wat is een matras topper?

Een topdekmatras, ook wel matras topper genoemd, is een dun matras wat u op een bestaand matras legt. Er zijn 6 hoofdreden om een matrastopper aan te schaffen.

Opwaardering huidige matras
Als uw huidige matras minder steun biedt of een lichte vorm van kuilvorming krijgt, kan een topper uitkomst bieden. Een matras topper verbetert de ondersteuning van het matras waardoor u meer comfort en minder drukpunten zult ervaren. In die zin is een matrastopper een verstandige investering in plaats van direct voor een nieuwe matras te kiezen en dat voor een fractie van de kosten.

Wijzig de stevigheid van uw matras
Toppers zijn niet alleen voor oudere matrassen. Met een topper kunt u de stevigheid van uw matras beïnvloeden.

Verbetering gewichtsverdeling en ondersteuning
Sommige matrastoppers, voornamelijk traagschuim en latex toppers, kunnen niet alleen het comfort van een matras verbeteren, maar ook zorgen voor meer ondersteuning of een betere gewichtsverdeling (drukverdeling) en daardoor helpen pijn in de rug te verminderen en de doorbloeding van uw vaten te verbeteren.

Maakt van twee matrassen één geheel.
Als u twee eenpersoons matrassen heeft, voorkomt de topper de vervelende naad tussen uw matrassen. Met de topper merkt u niet meer dat u eigenlijk op twee losse matrassen slaapt.

Hygiëne
Een topper houdt het onderliggende matras schoner. Meestal is de tijk van de topper afritsbaar waardoor u deze gemakkelijk regelmatig kunt wassen. De tijk van het matras is veel lastiger te wassen omdat deze groter is en minder gemakkelijk om de matras kern heen gedaan kan worden.

Levensduur
Een matras topper verlengt de levensduur van uw matras.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »