14 dagen bedenktijd
Voor 12.00 besteld, morgen in huis. Ook in België & Duitsland
Bestel kerst artikelen op tijd! OP=OP

Kleuren en najaarstrends 2018-2019

Kleuren en najaarstrends 2018-2019

Modekleuren winter 2018-2019
Wat valt er op aan de kleuren dit najaar? Ten eerste zijn het vrij felle en vrolijke kleuren. Twee tinten geel, lila en oranje zijn toch vrij opvallend voor de winter.

De mode kleuren voor het najaar van 2018-2019 zijn natuurlijk al lang bekend. Terwijl we hier nog wachten op de zomer wordt achter de schermen al lang gewerkt aan de mode voor de komende winter. De trends in modekleuren zijn daarbij natuurlijk heel belangrijk. Net als ieder seizoen geeft Pantone de belangrijkste trendverwachtingen weer in hun kleurenschema.

Modekleuren winter 2018-2019

Wat valt er op aan de kleuren dit najaar? Ten eerste zijn het vrij felle en vrolijke kleuren. Twee tinten geel, lila en oranje zijn toch vrij opvallend voor de winter.

Het donkerrood, het petrolachtige blauwgroen en het olijfgroen zijn wat dat betreft meer herfstachtige kleuren.

Dit zijn de modekleuren voor dit najaar:

Klaproos rood

Valiant poppy – Rood is in de zomer 2018 ook al een belangrijke modekleur (tomatenrood). Dat blijft dit najaar ook zo met een mooie niet te felle kleur rood. De kleur van de klaproos.

Peer rood

Pear Red – Geen idee dat er ook rode peren waren. Maar ze zijn er en hebben mooie herfstachtige kleur donkerrood. Het is een iets lichtere kleur dan die rode port kleur van de vorige herfst en winter. Bij een aantal ontwerpers wordt Peer rood gecombineerd met het klaproos rood hierboven.

Nevelblauw

Nebulas Blue – Een iets nevelige lucht als het al wat schemert. Een mooie kleur blauw, niet te fel en niet te donker.

Olijfgroen

Martini olive – Een mooie, vrij neutrale kleur olijf bruingroen. Dit is een kleur die prima past bij herfst- en wintermode. De kleur laat zich prima combineren met donkerrood, oranje, blauw, geel, roze en zelfs lila.

Ceylon geel

Een kruidige kleur geel. Een kleur die aan kruiden voor curry doen denken. Het is een kleur geel die enigszins naar het groen toegaat. Een licht mosterdgeel.

Herfstig oranje

Russet orange – De oranje kleur van herfstbladeren die de grond bedekken. Best een vrolijke kleur voor het najaar. Een kleur die combineert met olijfgroen, bruin en zwart.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden