14 dagen bedenktijd
Voor 12.00 besteld, morgen in huis. Ook in België & Duitsland
Bestel kerst artikelen op tijd! OP=OP

Natuurlijke tinten en materialen voor een herfst & winter interieur

Natuurlijke tinten en materialen voor een herfst & winter interieur

Helemaal van nu, en wij vermoeden dat het ook nog wel een tijdje zo blijft, zijn de interieurs met veel natuurtinten en veel natuurlijke materialen.

Natuurlijke tinten en materialen voor een herfst & winter interieur

Weg met al dat plastic en weg met die nepplanten! Voor een ruimte die rust uitstraalt, waar je je op je gemak voelt en waar iedereen wel iets van zichzelf in kan vinden, kies je voor materialen als hout, wol en natuurlijke spullen die je zelf in de natuur kan vinden, zoals kastanjes en dennenappels (ook helemaal goed voor de herfst en winter natuurlijk!). 

Bij BAAAM.NL spelen we natuurlijk in op deze tijdloze trend. We hebben een groot assortiment met producten met natuurlijke tinten of natuurlijk ogende producten. Wat dacht je bijvoorbeeld van de fake fur decoratiebontjes van Unique Living? Wel een fijn zacht vachtje in huis, maar zonder dat een dier er voor heeft moeten lijden.decoratiebontje baaam.nl

 

Voor wollen sierkussens in natuurlijke tinten ben je bij ons ook aan het goede adres. Deze kussens zorgen voor een rustige en knusse uitstraling. 

sierkussens natural baaam.nl Sierkussen natural baaam.nlsierkussen natural baaam.nl

Als je een paar goede basisstukken in je interieur hebt dan vul je zelf je natuurlijke interieur heel gemakkelijk aan met spullen die je zelf in de natuur vindt. Een mooie tak kan al wonderen doen! De herfst in natuurlijk een hele geschikte periode om mooie spullen te vinden. Dennenappels, kastanjes, eikeltjes; de natuur heeft je genoeg te bieden voor de finishing touch!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden