14 dagen bedenktijd & gewoon lekker achteraf betalen. 100% eerlijk & veilig!
Voor 12.00 besteld, volgende dag in huis. (ma t/m vr) Ook in België & Duitsland!
Alle sierkussens & plaids van Unique Living & dutch decor voor de beste prijs !
BAAAM.NL is dé specialist in kussens & plaids met 3500 artikelen op voorraad!

Van sourcing China, productie tot in-huis delivery

 

Zelf Private Label producten of relatiegeschenken importeren uit China? (alleen voor bedrijven)

Voor (aan)vragen mail naar info@baaam.nl of je belt 036-5245907 

Importeren uit China met BAAAM.NL

Van sourcing in China, productie & verscheping. Wij verzorgen het gehele traject van de volgende productgroepen:  

  • Home accessoires & decoration
  • Keuken accessoires
  • Gifts & Premiums
  • Promotieartikelen & relatiegeschenken 
  • We produceren jouw product of idee 

Je wilt zelf producten importeren uit China en je kunt wel hulp gebruiken? In een samenwerkingsverband met meer dan 1000 fabrieken en onze eigen vier inkoopkantoren (Shenzhen, Shanghai, Yiwu en Shantou) zijn wij in de belangrijkste productie gebieden in heel China vertegenwoordigt. 

Kantoor Shenzhen

 Shenzhen office openen?

Hierdoor hebben wij veel ervaring met de fabricage van producten uit China van verschillende materialen zoals hout, kunststoffen, metalen, textiel, glas en aardewerk. Met name op het gebied van woonaccessoires, keukenaccessoires, gifts, relatiegeschenken & promotionele artikelen hebben we een ervaring van meer dan 50 jaar opgebouwd.

Eigen Magazijn

Het consolideren van orders uit de Guangdong provincie is mogelijk vanuit ons magazijn in Shenzhen. Deze service is gratis. Alle producten worden voor scherpe tarieven onder private label geleverd en wij verzorgen het hele traject van product tot levering op de stoep! 

Goederen consolideren Magazijn Shenzhen

Eigen Kwaliteitscontrole

Uiteraard wordt bij iedere order een During Production Check en Pre-Shipment controle uitgevoerd door onze eigen controleurs zodat je er zeker van bent dat de goederen op tijd en in de juiste conditie worden verscheept. Hiermee worden slechte leveringen geminimaliseerd en de kwaliteit beheersbaar. Als een productie bij een nieuwe fabriek wordt neergelegd vindt eerst een check plaats naar capaciteit, netheid en werkomstandigheden. Dit om misstanden te voorkomen. Wij proberen zoveel als mogelijk samen te werken met fabrieken die volgens de BSCI standaard werken. 

 

 

Productiebegeleiding van je eigen merk of label

Wil je een eigen merk of label ontwikkelen en zoek je daarvoor de juiste fabrikant dan ben je bij ons aan het juiste adres. Binnen ons netwerk van meer dan 1000 fabrieken zoeken wij de productielocatie die het best aansluit bij jouw ontwerpen of designs. In dit productontwikkelingsproces zijn betrouwbare fabrikanten, certificaten en sampling van essentieel belang. Tevens checken we of alle componenten van het ontwerp overeenkomen met de eerste halffabricaten (First Article inspection) Van hieruit wordt de echte productie opgestart. 

First Article Inspection

Ontwikkelen van producten in China

Je eigen inkoopkantoor starten in China? 

Als je zelf je eigen inkoopkantoor in China wilt starten zoek dan niet verder en doe geen onnodige investeringen in huur, panden, personeel of ingewikkelde juridische zaken. Maak gebruik van één van onze kantoren en alles wordt voor je geregelt. Doe je even geen orders dan maak je ook geen kosten! Heel flexibel dus! Je betaalt alleen een kleine fee (afhankelijk van het volume) op basis van je bestelde order. Dit is inclusief communicatie met de fabrieken en betreft voortgang van je orders, quality control, het klaarmaken van alle shipping documenten en eventueel persoonlijke ondersteuning op de beurzen. Voor het sampling traject wordt een bijdrage van de werkelijk gemaakte kosten gevraagd. 

Beursondersteuning 
Mocht je willen sourcen op de verschillende Chinese beurzen zoals de Canton fair of de vaste beurs in Yiwu dan kan je gebruik maken van onze Chinese medewerkers. Zij kunnen voor je vertalen van Engels naar Chinees en andersom. Dit is heel handig in het onderhandelingstraject. Tevens kennen zij de beurzen en weten waar ze op moeten letten. Daarnaast kun je ook een creative Buyer aan je zijde krijgen ter ondersteuning van het sourcen op beurzen of bij fabrikanten. Deze service is op basis van een uurtarief in USD. Uiteraard helpen we graag bij het boeken van hotels en lokale vliegtickets.  Canton fair service  Yiwu market
Promotieartikelen, relatiegeschenken & give aways

Je visitekaartje afgeven voor je bedrijf? Promotie artikelen & relatiegeschenken zijn hier uitermate geschikt voor. Of het nu om paraplu's, mokken, tassen, gadgets, klokken of kinderproducten gaat, wij regelen het voor je! Omdat wij rechtstreeks zaken doen met de fabrieken in China is de prijs scherp en zijn de mogelijkheden eindeloos. Uiteraard zijn eigen bedrijfskleuren, prints, teksten en logo's geen enkel probleem. Kortom rechtstreeks relatiegeschenken uit china zoals jij het wilt! 

promotieartikelen en give aways

Relatiegeschenken BAAAM.NL

Home-deco, keuken- & woonaccessoires 

Op basis van uw input, kleurenpalet en artwork creëren we samen de mooiste Private Label collecties voor homedeco, woon- & keuken accessoires. De onderstaande beelden geven een impressie van de mogelijkheden. Dit zijn slechts enkele voorbeelden.

woonaccessoires baaam.nl

woonaccessoires baaam.nl

woonaccessoires BAAAM.NL

woonaccessoires BAAAM.NL

woonaccessoires BAAAM.NL

woonaccessoires BAAAM.NL

Woonaccessoires BAAAM.NL

Woonaccessoires BAAAM.NL

Woonaccessoires BAAAM.NL

Woonaccessoires BAAAM.NL

Woonaccessoires BAAAM.NL