14 dagen bedenktijd & achteraf betalen
Voor 12.00 besteld, morgen in huis. Ook in België & Duitsland
Oktober 10% korting op dutch decor artikelen

Betaal methoden

 

Veilig betalen

Omdat online shoppen steeds populairder is geworden is het belangrijk dat je er zeker van bent dat je op een veilige manier kunt winkelen. Bij BAAAM.NL kun je altijd winkelen in een beveiligde omgeving. Wij zorgen ervoor dat al jouw persoonlijke gegevens veilig worden bewaard. Daarnaast worden jouw gegevens nooit verstrekt aan derden. Zo ben je er altijd zeker van dat je op een veilige manier kunt shoppen.

De beveiligde omgeving voor veilig betalen bij BAAAM.NL kun je herkennen aan het slotje in de adresbalk van de pagina. De adresbalk kleurt uiteindelijk groen. 

Verder raden wij je aan om niemand je inloggegevens te geven. Zo ben je er zeker van dat niemand misbruik kan maken van jouw account. Bij BAAAM.NL kun je zowel vooraf als achteraf betalen. Zo is er altijd een betalingsmogelijkheid die je prettig vindt.

IDEAL Deze betaaloptie biedt je als klant de mogelijkheid om te betalen vanaf jouw bankrekening. Het aankoopbedrag wordt direct afgeschreven. Je kunt betalen met IDEAL als je in het bezit bent van een Nederlands bankrekening nummer.

Creditcard  VISA, Master Card, Maestro, Bij BAAAM.NL kun je eenvoudig betalen in een SSL beveiligde betaalomgeving. Wij garanderen een veilige en eenvoudige afhandeling van jouw betaling. Zodra je ervoor kiest om jouw bestelling te betalen, wordt er eerst een reservering op jouw creditcard gedaan. Zodra wij jouw bestelling hebben verzonden wordt jouw aankoopbedrag afgeschreven.

AfterPay–Digitale Factuur (Nederland) 
Wil je liever eerst je bestelling ontvangen en beoordelen voordat je een betaling doet? Dit is mogelijk door te kiezen voor AfterPay. Met achteraf betalen hoef je niet direct te betalen, maar kun je makkelijk en veilig achteraf betalen als je je bestelling in huis hebt. Het achteraf betaalproces bij BAAAM.NL wordt volledig uitgevoerd door AfterPay. Hiervoor wordt € 1,95 per betaling in rekening gebracht.

 

AfterPay  Achteraf betalen (Nederland)
AfterPay voert voor BAAAM.NL  het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

Bancontact (Belgie)
Dit is een betaalsysteem wat vergelijkbaar is met IDEAL. Dit betaalsysteem wordt vooral gebruikt in België. We verwijzen je naar dezelfde procedure.

Billink-Achteraf betalen
Wil je liever eerst je bestelling ontvangen en beoordelen voordat je een betaling doet? Dit is mogelijk door te kiezen voor Billink. Met achteraf betalen hoef je niet direct te betalen, maar kun je makkelijk en veilig achteraf betalen als je je bestelling in huis hebt. Het achteraf betaalproces bij BAAAM.NL wordt volledig uitgevoerd door Billink. Hiervoor wordt € 0,95 per betaling in rekening gebracht. Het maximale orderbedrag is € 400,- 

Betalingsprocedure aan Billink
Betaling dient binnen de gestelde betalingstermijn te worden voldaan aan Billink B.V. (hierna: “Billink”). Alle rechten uit hoofde van de vordering zijn immers door ons overgedragen aan Billink, die de inning van de vordering zal verzorgen. Uw gegevens worden door of namens Billink getoetst en geregistreerd, deze gegevens kunnen onder meer worden gebruikt voor de incasso van vorderingen en toetsing van orders in de uitvoering van het acceptatiebeleid van aangesloten organisaties. Billink behoudt zich het recht voor om het verzoek van de klant voor betalen op rekening te weigeren. De gehanteerde betalingstermijn is een fatale termijn. Bij niet tijdige betaling is de klant dan ook zonder ingebrekestelling in verzuim en is Billink gerechtigd vanaf de vervaldatum van de factuur maandelijks wettelijke handelsrente (waarbij een gedeelte van een maand alshele maand wordt beschouwd) in rekening te brengen.
Billink is bovendien gerechtigd buitengerechtelijke incassokosten op grond van de wet bij de klant in rekening te brengen. In geval van zakelijke klanten is Billink tevens gerechtigd herinnerings-en aanmaningskosten bij de klant in rekening te brengen, onverminderd het recht van Billink om de daadwerkelijk gemaakte kosten bij de klant in rekening te brengen indien deze het aldus berekende bedrag te boven mochten gaan. Deze kosten bedragen minimaal 15% van de hoofdsom met een minimum van 40 euro voor consumenten en 75 euro voor bedrijven. Billink is tevens gerechtigd de vordering aan een derde over te dragen. Hetgeen in het voorgaande met betrekking tot Billink is bepaald gaat in dat geval tevens over op de derde aan wie de vordering is overgedragen. 

Factuur alleen aan Billink betalen
Het recht om deze factuur te innen is overgedragen (gecedeerd) aan Billink B.V. U kunt daarom uitsluitend bevrijdend betalen aan Billink B.V. door binnen 14 dagen het openstaande bedrag over te boeken op rekening NL43RABO0152725393 ten name van Billink B.V. te Rotterdam onder vermelding van factuurnummer ****  van BAAAM.NL

SOFORT (Deutschland)
SOFORT Banking is een populaire betaalmethode in Duitsland en is in totaal in 10 landen beschikbaar. Je kan in de omgeving van SOFORT je persoonlijke bankgegevens invullen waarna de betaling wordt overgemaakt. Een apart SOFORT account is niet nodig.


PAYPAL
Snel en veiliger online betalen? PayPal maakt het mogelijk: geen gedoe met keer op keer creditcardnummers of adresgegevens invullen, je betaalt met je e-mailadres en wachtwoord. 

Het enige wat je moet onthouden is je e-mailadres en wachtwoord. Je creditcardnummer, pincodes of andere gegevens zijn niet langer relevant, die onthouden wij voor je. Sla de rij voor de kassa over met je inloggegevens. Je hoeft geen betaal- of adresgegevens meer in te vullen. Met PayPal kun je in 202 landen en in 25 verschillende valuta's betalen. En je hebt geen creditcard nodig... Betaal veilig online via je eigen bankrekening.
"Ik ben lui en daarom hou ik van PayPal. Ik hoef niet op te staan om mijn random reader te pakken als ik online iets betaal, want die heb ik bij PayPal niet nodig!"

 

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »