14 dagen bedenktijd
Voor 12.00 besteld, morgen in huis. Ook in België & Duitsland
Bestel kerst artikelen op tijd! OP=OP

Retouren

 

Niet tevreden met je bestelling? Geen probleem. Je kunt het aankoopbedrag terugkrijgen of een vergelijkbaar, geschikter product. Log in op de site met je gebruikersnaam en wachtwoord. Hier zie je jouw bestelling(en). Maak door middel van de retour knop het retour aan en vul de gevraagde gegevens in. Kom je er niet uit aarzel dan niet en email direct onze klantenservice op retouren@baaam.nl en wacht op de instructies van onze klantenservice. Je bent ons geen uitleg schuldig. Retourzendingen zijn voor rekening van de klant.

 

Zichttermijn / herroepingsrecht

Indien er sprake is van een consumentenkoop, overeenkomstig de Wet verkopen op Afstand (artikel 7:5 BW), heeft de afnemer het recht (een deel van) de geleverde goederen binnen een periode van 14 dagen zonder opgave van reden aan te melden tot het retourneren. Deze termijn begint op het moment dat de bestelde zaken zijn afgeleverd. De afnemer is gehouden, alvorens over te gaan tot terugzending, daarvan binnen de termijn van 14 dagen na aanmelding van het retourneren de bestelling te retourneren naar BAAAM.NL. Indien de afnemer na afloop van deze termijn de geleverde zaken niet aan BAAAM.NL heeft teruggezonden, is de koop een feit. De afnemer dient te bewijzen dat de geleverde zaken tijdig zijn teruggestuurd, bijvoorbeeld door middel van een bewijs van postbezorging. Terugzending van de zaken dient te geschieden in de originele verpakking (inclusief accessoires en bijbehorende documentatie) en in nieuwstaat verkerend. Indien de zaken bij de afnemer zijn gebruikt, bezwaard of op enige wijze beschadigd zijn geraakt, vervalt het recht op ontbinding in de zin van dit lid. Met inachtneming van hetgeen is bepaald in de vorige zin, draagt BAAAM.NL er zorg voor dat binnen 14 werkdagen na goede ontvangst van de retourzending, het volledige aankoopbedrag inclusief de berekende verzendkosten aan de afnemer wordt terugbetaald. Het terugzenden van de geleverde zaken komt geheel voor rekening en risico van de afnemer.

Uitzonderingen en voorwaarden

Retouren moeten ongebruikt zijn, alle inclusief geleverde toebehoren hebben, in originele (nieuw)staat verkeren, en in de oorspronkelijke verpakking naar ons teruggestuurd te worden.

Verpakken

Zorg er voor dat het aangekochte artikel compleet en onbeschadigd wordt teruggestuurd. Gebruik voor verzending een stevige kartonnen doos die je opvult met ruim voldoende beschermingsmateriaal en plak de doos vervolgens goed dicht. Maak een foto van het onbeschadigde artikel voordat u het terug stuurt. Dit als eventueel bewijs mocht een product toch nog gebroken aankomen.

Terugsturen

Je kan je retour zending versturen met bijv.  PostNL/DHL/DPD/GLS. Breng het pakket naar een servicepunt en vraag de baliemedewerker een etiket te printen. Let op! Zonder bewijs van verzending met track&trace code worden zoekgeraakte zendingen niet terugbetaald.

LET OP! Voordat je iets terug stuurt moet de retourzending bij ons worden aangemeld zodat wij op de hoogte zijn in ons systeem. Dit kun je doen door in te loggen met je gebruikersnaam en wachtwoord. Je ziet dan jouw bestelling. Druk vervolgens op de retour knop en volg de instructies.
Kom je er niet uit stuur ons dan een email op retouren@baaam.nl
Stuur nooit zomaar iets terug zonder dat wij ervan op de hoogte zijn! Wij kunnen dan helaas de retourzending niet in behandeling nemen.

Stuur ons een email om het juiste retour adres te vragen.

 

 

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »