14 dagen bedenktijd
Voor 12.00 besteld, morgen in huis. Ook in België & Duitsland
Bestel kerst artikelen op tijd! OP=OP

Steun de Hersenstichting met BAAAM.NL

Steun de hersenstichting met baaam.nl

Wij van BAAAM.NL vinden dat we een gezamenlijke verantwoordelijkheid hebben om groepen mensen of individuen die het om de één of andere reden moeilijk hebben te steunen middels sponsoring. Daarom dragen wij van elke order € 0,50 af aan een goed doel. Deze goede doelen zijn heel divers en zijn zoveel als mogelijk gericht op de zwakkere groepen of personen binnen Nederland & Belgie die in een lastige of moeilijke situatie verkeren. Elk jaar kiezen wij een nieuw goed doel, en BAAAM.NL zal aan het eind van het jaar de bijdrage overmaken aan het desbetreffende goede doel. Het komende jaar sponsoren wij de hersenstchting. Naast dat wij proberen om de scherpste prijzen voor onze artikelen aan te bieden steun je dus direkt een goed doel. Wil je meer sponsoren dan de €0,50 via de aankoop van één van onze artikelen? Dat kan door direkt naar https://www.hersenstichting.nl/doneer-nu Op de website van de hersenstchting kun je verschillende vormen van donatie bekijken.

De Hersenstchting en BAAAM.NL

Deze actie is officieel aangemeld bij de Hersenstchting en wordt dus ook ondersteund door de Hersenstchting. De actie gaat in op 01-01-2018 en duurt tot 31-12-2018. 

Een hersenaandoening zet je leven op z'n kop 

Eén op de vier Nederlanders heeft een hersenaandoening. Deze aandoeningen hebben een enorme impact op de patiënt zelf én de omgeving. Het leven van vier patiënten is in beeld gebracht, om te laten zien hoe een hersenaandoening hun leven op z’n kop heeft gezet:

  • Annemiek (27) & haar vriend Thom vertellen hoe hun leven al 12 jaar op z’n kop staat door de zware depressies.
  • Janet & haar dochter Alicia (11) vertellen hoe hun leven zeven jaar geleden op de kop werd gezet nadat Janet op haar 43e de diagnose Ziekte van Parkinson kreeg. De rollen zijn opeens omgedraaid en zorgt haar dochter voor haar.
  • Het leven van Isabella & haar moeder stond volledig op z’n kop toen zij op 13 jarige leeftijd werd aangereden door een scooter. Isabella is nu 18 en vertelt hoe ze opnieuw moest leren lopen, praten en eten en zelfs zindelijk worden.
  • Egbert & zijn vrouw Leonie wonen niet meer samen. Hun leven werd in twee jaar tijd volledig op z’n kop gezet door de Alzheimer waar Egbert aan lijdt.

Wilt u mensen zoals Annemiek, Janet, Isabella en Egbert helpen? Met uw gift kunnen we hersenaandoeningen bestrijden, zorg voor patiënten verbeteren en hersenen gezond houden. Om dit te bereiken laten we onderzoek doen, geven we voorlichting en voeren we vernieuwende projecten uit. Word donateur.

 

 

 

 

 

 

 

 
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »