14 dagen bedenktijd & gewoon achteraf betalen
Voor 12.00 besteld is morgen in huis. (ma t/m za) Ook in België & Duitsland

Steun het KWF samen met BAAAM.NL

baaam.nl steunt kwf

Wij van BAAAM.NL vinden dat we een gezamenlijke verantwoordelijkheid hebben om groepen mensen of individuen die het om de één of andere reden moeilijk hebben te steunen middels sponsoring. Daarom dragen wij van elke order € 0,50 af aan een goed doel. Deze goede doelen zijn heel divers en zijn zoveel als mogelijk gericht op de zwakkere groepen of personen binnen Nederland & Belgie die in een lastige of moeilijke situatie verkeren. Elk jaar kiezen wij een nieuw goed doel, en BAAAM.NL zal aan het eind van het jaar de bijdrage overmaken aan het desbetreffende goede doel. Het komende jaar sponsoren wij het KWF. Naast dat wij proberen om de scherpste prijzen voor onze artikelen aan te bieden steun je dus direkt een goed doel. Wil je meer sponsoren dan de €0,50 via de aankoop van één van onze artikelen? Dat kan door direkt naar https://www.kwf.nl/over-kwf/pages/default.aspx te gaan. Op de website van KWF kun je verschillende vormen van donatie bekijken.

KWF en BAAAM.NL

Deze actie is officieel aangemeld bij het KWF en wordt dus ook ondersteund door het KWF. De actie gaat in op 22-12-2016 en duurt tot 31-12-2017. 

Over KWF Kankerbestrijding

Kanker raakt ons allemaal. Eén op de drie Nederlanders krijgt gedurende zijn of haar leven kanker. Jaarlijks sterven er zo'n 44.000 mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding. 

In 1949 ontving Koningin Wilhelmina voor haar Gouden Regeringsjubileum ruim 2 miljoen gulden (een kleine 1 miljoen euro) van de Nederlandse bevolking. Met dit geld werd Koningin Wilhelmina Fonds voor de Nederlandse Kankerbestrijding opgericht. In dezelfde maand heeft een groep Amsterdamse notabelen de Vereniging tot Steun aan het Koningin Wilhelmina Fonds in het leven geroepen met als doel geld in te zamelen. Zodat de Stichting, ook als het Nationaal Geschenk op zou zijn, haar werk zou kunnen voortzetten. Vanaf 1 juni 2007 zijn de Vereniging en de Stichting gefuseerd tot één Stichting: KWF Kankerbestrijding. Deze Stichting staat onder leiding van een Raad van Toezicht en een Directeur.

Wereldwijd staat de krab symbool voor kanker. Daarom plaatsen veel organisaties voor kankerbestrijding de krab in hun beeldmerk. KWF Kankerbestrijding plaatst een sabel door de krab als symbool van het bestrijden van kanker. 

Voor meer informatie kun je de website bezoeken van het KWF website KWF

 

 

 

 

 

 
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »